Poedit vertalen

Om als ondernemer door te blijven groeien is uitbreiding naar het buitenland een voor de hand liggende keuze. Het vertalen van je bedrijfswebsite is één van de belangrijkste stappen om jouw bedrijf in het buitenland te promoten. Webteksten vertalen is één van de logische stappen, echter komt er meer kijken bij het vertalen van jouw bedrijfspagina’s i.p.v. enkel de teksten vertalen.

Vaak krijg je te maken met specifieke onderdelen op de website die niet vertaald zijn, denk bijvoorbeeld aan knoppen, tekstlinkjes en overige elementen. Met Poedit vertalen wij jouw website volledig.

Hoe kunnen wij jouw website m.b.v. Poedit vertalen?

Als jij verstand hebt van het bouwen van websites in bijvoorbeeld Wordpress, Joomla of Drupal dan weet je dat het vertalen van je webpagina’s een lastige klus is. Je verwacht dat het vertalen van je teksten genoeg is, echter kom je dan al snel van een koude kermis thuis.

Jouw website heeft een eigen design (vormgeving) en is vaak uitgebouwd tot een specifieke template. Iedere website heeft veel extra elementen, waaronder links, verwijzingen, knoppen en overige vermeldingen die vaak in de templatebestanden verwerkt zijn.

Als jouw website over een aantal pagina’s beschikt dan hoeft het geen problemen te geven om deze elementen te vervangen, maar als jij over duizenden pagina’s met verschillende opbouw beschikt dan is een language-file (.pot) niet weg te denken.

Deze .pot-file gebruiken wij en zetten wij om in een .po-language file. Hiervoor gebruiken wij Poedit. Met behulp van dit programma kunnen wij gemakkelijker jouw website 100% correct vertalen.

Een Poedit-bestand vertalen? Verhoog je efficiëntie!

Poedit is een programma waarmee wij vertaalbestanden kunnen uitlezen. Vanuit het .pot-bestand wordt er een lijst gecreëerd van alle elementen op de website die vertaald dienen te worden. Deze lijst vertalen wij naar de gewenste taal, slaan de lijst op in een .po-bestand en uploaden deze lijst naar jouw webserver. Hierdoor kunnen we enorm veel tijd winnen doordat we uw volledige website snel en eenvoudig 100% kunnen vertalen.

poedit vertalen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Front-end en back-end vertalen?

Hiernaast staat een afbeelding van een lijst met elementen, knoppen en woorden van een specifieke website. Ook de onderdelen in het beheerssysteem (back-end) kunnen op deze manier vertaald worden.

Als deze lijst met vertalingen is geüpload naar jouw eigen webserver dan ziet je direct dat alle ingevulde elementen vertaald zijn op jouw website. Niet alleen erg handig, maar ook heel efficiënt!

Laat jouw Poedit-bestand vertalen door onze specialisten!

Vertaalbureau Perfect is de specialist in het vertalen van Poedit-bestanden. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wil je liever eerst meer informatie ontvangen over jouw Poedit-bestand, neem dan gerust even contact op met één van onze specialisten! Wacht niet langer en laat jouw Poedit-bestand vertalen door Vertaalbureau Perfect!

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Vertaaltechnologie

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

Wanneer er specifieke vertalingen of een tone of voice gewenst is kan dit vastgelegd worden in de terminologielijst. Deze vertalingen worden gesuggereerd aan de vertaler. Dit verbetert de consistentie van de vertalingen en zo kunnen speciale wensen beter toegepast worden.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw poedit vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.