Een financieel vertaalbureau met veel expertise

Het vertalen van financiële documenten verschilt sterk van het vertalen van bijvoorbeeld een marketingtekst. Bij het vertalen van financiële stukken is het van belang dat de inhoud nauwkeurig wordt vertaald en begrijpelijk blijft. De specifieke afkortingen en de vakterminologie vereisen veel ervaring. Onze financiële vertalers weten raad met de afkortingen en termen zoals EBITA, conversiekosten, dalrente en forfaitaire ruimte.

Veel ervaring met financiele documenten vertalen

Vertaalbureau Perfect is betrokken bij diverse grote financiële projecten en transacties. Dit varieert van het vertalen van jaarverslagen tot spoedvertalingen van contracten voor het redden van een winkelketen. Bij vertalingen binnen de financiële dienstverlening is nauwkeurigheid van groot belang. Door een klein interpretatiefoutje van de vertaler kan bijvoorbeeld een onjuistheid in een balans ontstaan. Om dit te voorkomen, koppelen wij de juiste specialist aan uw vertaling. Alle vertalingen worden volgens de ISO-9001 en ISO-17100 norm vertaald.

Conform deze certificeringen wordt elke vertaling nauwkeurig gecontroleerd door een ervaren financiële revisor. Onze vertalers zijn daarnaast native speakers, waardoor de tekst in de juiste tone-of-voice wordt vertaald.

“Always give people more than what they expect to get.”

Thomas
Projectmanager
akte vertalen

Geheimhoudingsverklaring en SLA

Naast het leveren van een goede vertaling is het vaak van belang dat de informatie vertrouwelijk blijft. Op alle vertalingen van ons financieel vertaalbureau is standaard volgens onze algemene voorwaarden een geheimhoudingsverklaring van toepassing. Het is ook mogelijk een aanvullende geheimhoudingsverklaring te tekenen van een klant. Daarnaast is het mogelijk een SLA op te stellen waarin tarieven, levertijden, reactiesnelheden en aanvullende afspraken zijn opgenomen. Onze projectmanagers helpen je graag verder.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Alles verliep heel vlot en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed.
Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referentie vertaalbureau universiteit gent wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor deze klanten

Zalando

"Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden."

Elseline Tolhoek

Universiteit Gent

Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.

Marlies De Coninck

Samsung

Ik kan er heel kort over zijn: dit vertaalbureau doet haar naam eer aan. Sterke punten: Snelheid, duidelijk online proces.

Hans Olivier

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >