Ervaren Fries vertaalbureau

De Friese taal wordt door ongeveer een half miljoen mensen gesproken. De taal wordt alleen in Friesland en een deel van het Duitse eiland Föhr gesproken. De meeste Friezen zijn meertalig en spreken ook Nederlands, Duits of Deens. Daarom kun je de meeste documenten in Friesland aanleveren in deze talen. Toch kan het zijn dat je een Friese vertaling nodig hebt van een document en in dat geval kun je eenvoudig bij Vertaalbureau Perfect terecht.

Fries vertaalbureau met native speaker vertalers

Onze vertalers zijn allen native speakers. Wat zijn native speakers? Dat zijn mensen die met een taal zijn opgegroeid en deze daarom begrijpen. Een taal leren en goed kunnen spreken en schrijven betekent niet dat iemand de taal ook begrijpt. Een taal hangt namelijk samen met de cultuur in een land en deze nuances kennen alleen native speakers. Zij kunnen daarom bij het vertalen rekening houden met de doelgroep.

Professionele Friese vertalingen voor diverse branches

Als Fries vertaalbureau werken wij alleen met hoogopgeleide native speakers die gespecialiseerd zijn in een vakgebied. Een huwelijksakte wordt behandeld door een juridische vertaler, een productieomschrijving door een technische vertaler. Deze specialisatie zorgt ervoor dat onze medewerkers een bepaald vakgebied door en door kennen.Kies voor een betrouwbaar Fries vertaalbureau

friese vertalingen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Wij garanderen Friese vertalingen van de hoogste kwaliteit. Om je te verzekeren van perfecte kwaliteit, hebben wij de ISO-17100 en ISO-9001 certificeringen. Hiervoor dienen wij aan strenge kwaliteitseisen te voldoen. De ISO-9001 vereist dat wij er alles aan doen, en blijven doen, om de klanttevredenheid te verhogen. De ISO-17100 norm waarborgt de hoge kwaliteit van onze vertalingen. Dankzij deze hoge kwaliteit hebben wij veel tevreden klanten. Dat is te zien aan het feit dat 97% van onze klanten ons aanraadt.

Fries vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Fries onmisbaar is, spreekt voor zich. In 2019 vertaalden wij meer dan 20 bestanden van en naar het Fries. Onze Friese vertalers kunnen voor jou van en naar het Fries vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Friese vertalingen. Laat daarom je documenten door een Friese vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Fries – Nederlands en Nederlands – Fries zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Friese vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse documenten vertalen naar het Fries? Wij helpen je graag verder!

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw Friese vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Friese vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.