Ervaren Fries vertaalbureau

De Friese taal wordt door ongeveer een half miljoen mensen gesproken. De taal wordt alleen in Friesland en een deel van het Duitse eiland Föhr gesproken. De meeste Friezen zijn meertalig en spreken ook Nederlands, Duits of Deens. Daarom kun je de meeste documenten in Friesland aanleveren in deze talen. Toch kan het zijn dat je een Friese vertaling nodig hebt van een document en in dat geval kun je eenvoudig bij Vertaalbureau Perfect terecht.

Fries vertaalbureau met native speaker vertalers

Onze vertalers zijn allen native speakers. Wat zijn native speakers? Dat zijn mensen die met een taal zijn opgegroeid en deze daarom begrijpen. Een taal leren en goed kunnen spreken en schrijven betekent niet dat iemand de taal ook begrijpt. Een taal hangt namelijk samen met de cultuur in een land en deze nuances kennen alleen native speakers. Zij kunnen daarom bij het vertalen rekening houden met de doelgroep.

Professionele Friese vertalingen voor diverse branches

Als Fries vertaalbureau werken wij alleen met hoogopgeleide native speakers die gespecialiseerd zijn in een vakgebied. Een huwelijksakte wordt behandeld door een juridische vertaler, een productieomschrijving door een technische vertaler. Deze specialisatie zorgt ervoor dat onze medewerkers een bepaald vakgebied door en door kennen. Kies voor een betrouwbaar Fries vertaalbureau.

friese vertalingen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Wij garanderen Friese vertalingen van de hoogste kwaliteit. Om je te verzekeren van perfecte kwaliteit, hebben wij de ISO-17100 en ISO-9001 certificeringen. Hiervoor dienen wij aan strenge kwaliteitseisen te voldoen. De ISO-9001 vereist dat wij er alles aan doen, en blijven doen, om de klanttevredenheid te verhogen. De ISO-17100 norm waarborgt de hoge kwaliteit van onze vertalingen. Dankzij deze hoge kwaliteit hebben wij veel tevreden klanten. Dat is te zien aan het feit dat 97% van onze klanten ons aanraadt.

Fries vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Fries onmisbaar is, spreekt voor zich. Jaarlijks vertalen wij meer dan 20 bestanden van en naar het Fries. Onze Friese vertalers kunnen voor jou van en naar het Fries vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al ruim tien jaar kwalitatieve Friese vertalingen. Laat daarom je documenten door een Friese vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Fries – Nederlands en Nederlands – Fries zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Friese vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse documenten vertalen naar het Fries? Wij helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen bij Friese vertalingen

Een gecertificeerde of beëdigde Friese vertaling is een vertaling die is gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze persoon staat ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers en is beëdigd door de rechtbank, waardoor een vertaling altijd rechtsgeldig is.

Meer over beëdigde vertalingen →

De ISO-9001 norm heeft als doel om de klanttevredenheid continu te verhogen, terwijl het doel van de ISO-17100 norm is is om de kwaliteit van de Friese vertalingen te waarborgen. Door de laatstgenoemde norm ben je bovendien verzekerd van een revisie van de vertaalde tekst.

Meer over onze certificeringen →

Je stuurt jouw teksten in naar Vertaalbureau Perfect en geeft vertaalwensen door, waarna wij jouw aanvraag bestuderen en de beste native vertaler zoeken. Vervolgens ontvang je een offerte. Na akkoord starten wij direct met vertalen. Voordat wij de vertaling naar jou mailen, wordt hij eerst gereviseerd.

Meer over onze werkwijze →

Vertaalbureau Perfect kan verschillende soorten teksten voor je vertalen. Je kunt bij ons onder meer terecht voor het vertalen van handleidingen, algemene voorwaarden en brochures. Daarnaast vertalen wij ook blogs, webshops en websites.

Meer over onze diensten →

De basisprijs is het aantal woorden te vermenigvuldigen met het tarief per woord. Daarnaast hangen de prijzen van een Friese vertaling af van een aantal factoren. Vertaalbureau Perfect heeft drie vertaaloplossingen met verschillende prijsstellingen waaruit gekozen kan worden; Economy, Excellent en Express. Deze hebben elk verschillende prijzen per woord en verschillende voordelen, waaronder levertijd en soort revisie. Vandaar dat de prijzen van een Friese vertaling per situatie verschillen.

Meer over onze prijzen →

Er wordt een vertaalgeheugen opgebouwd. Dit betekent dat er bij vergelijkbare vervolgopdrachten de eerder vertaalde woorden in mindering gebracht worden. Ook wordt er gekeken naar eventuele herhaaldelijke segmenten in de brontekst zelf. Dit is kostentechnisch natuurlijk aantrekkelijk maar ook komt dit de kwaliteit ten goede. Door het opnieuw overnemen van al vertaalde woorden en zinnen worden vertalingen consistent vertaald.

Wij leveren topkwaliteit Friese vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw Friese vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Friese vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.