Gecertificeerd Filipijns vertaalbureau

De twee hoofdtalen in de Filipijnen zijn Filipijns en Engels. Daarom is een goede vertaling de basis om zaken te kunnen doen in de Filipijnen. Hoewel ze in de Filipijnen uitstekend Engels spreken en presentaties in het Engels kunnen doen, is het Filipijns de voertaal van 30% van de inwoners. Het kan daarom voorkomen dat je je presentaties en documentatie alsnog in het Filipijns moet aanleveren. Als een van de weinige Filipijnse vertaalbureaus ben je voor professionele vertalingen bij Vertaalbureau Perfect aan het juiste adres.

De Filipijnse taal

Het Filipijns, of Filipino, is de officiële voertaal op de Filipijnen. De taal wordt door 85 miljoen mensen gesproken, waarvan 25 miljoen het als moedertaal spreken. Het alfabet kent 28 letters en wordt geschreven met het Latijnse alfabet.

Native Filipijnse vertalers met ruime ervaring

Als Filipijns vertaalbureau werken wij alleen met hoogopgeleide vertalers. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in het vertalen van verschillende soorten teksten in diverse vakgebieden. De vertalers zijn native speakers en ze kennen daarom niet alleen de taal, maar ook de Filipijnse cultuur. Daardoor kunnen zij in de vertalingen het juiste gevoel overbrengen.

filipijnse vertalingen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Kies voor een betrouwbaar Filipijns vertaalbureau

Dankzij onze certificeringen ben je ervan verzekerd dat wij jouw boodschap op een professionele wijze overbrengen. De ISO-9001 certificering garandeert dat wij continu onze klanttevredenheid optimaliseren. De ISO-17100 stelt strenge eisen aan de kwalificaties van onze vertalers en waarborgt de kwaliteit van hun vertalingen. Wij laten al onze projecten daarnaast ook controleren door een ervaren revisor. Hiermee garanderen wij dat jouw eindproduct van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk een professionele vertaling is voor een sterke relatie met je klant. Bij een dergelijke vertaling dient uiteraard rekening te worden gehouden met de cultuur van je doelgroep. Wij garanderen daarom perfecte vertalingen.

Doen jouw contacten in de Filipijnen toch liever zaken in het Engels? Dan kun je uiteraard ook bij ons terecht.

Filipijns vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Filipijns onmisbaar is, spreekt voor zich. Jaarlijks vertalen wij meer dan 20 bestanden van en naar het Filipijns. Onze Filipijnse vertalers kunnen voor jou van en naar het Filipijns vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al ruim tien jaar kwalitatieve Filipijnse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Filipijns vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Filipijns – Nederlands, Nederlands – Filipijns, Duits – Filipijns, Filipijns - Duits en Engels – Filipijns zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Filipijnse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse brochure vertalen naar het Filipijns? Wij helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen bij Filipijnse vertalingen

Een gecertificeerde of beëdigde Filipijnse vertaling is een vertaling die is gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze persoon staat ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers en is beëdigd door de rechtbank, waardoor een vertaling altijd rechtsgeldig is.

Meer over beëdigde vertalingen →

De ISO-9001 norm heeft als doel om de klanttevredenheid continu te verhogen, terwijl het doel van de ISO-17100 norm is is om de kwaliteit van de Filipijnse vertalingen te waarborgen. Door de laatstgenoemde norm ben je bovendien verzekerd van een revisie van de vertaalde tekst.

Meer over onze certificeringen →

Je stuurt jouw teksten in naar Vertaalbureau Perfect en geeft vertaalwensen door, waarna wij jouw aanvraag bestuderen en de beste native vertaler zoeken. Vervolgens ontvang je een offerte. Na akkoord starten wij direct met vertalen. Voordat wij de vertaling naar jou mailen, wordt hij eerst gereviseerd.

Meer over onze werkwijze →

Vertaalbureau Perfect kan verschillende soorten teksten voor je vertalen. Je kunt bij ons onder meer terecht voor het vertalen van handleidingen, algemene voorwaarden en brochures. Daarnaast vertalen wij ook blogs, webshops en websites.

Meer over onze diensten →

De basisprijs is het aantal woorden te vermenigvuldigen met het tarief per woord. Daarnaast hangen de prijzen van een Filipijnse vertaling af van een aantal factoren. Vertaalbureau Perfect heeft drie vertaaloplossingen met verschillende prijsstellingen waaruit gekozen kan worden; Economy, Excellent en Express. Deze hebben elk verschillende prijzen per woord en verschillende voordelen, waaronder levertijd en soort revisie. Vandaar dat de prijzen van een Filipijnse vertaling per situatie verschillen.

Meer over onze prijzen →

Er wordt een vertaalgeheugen opgebouwd. Dit betekent dat er bij vergelijkbare vervolgopdrachten de eerder vertaalde woorden in mindering gebracht worden. Ook wordt er gekeken naar eventuele herhaaldelijke segmenten in de brontekst zelf. Dit is kostentechnisch natuurlijk aantrekkelijk maar ook komt dit de kwaliteit ten goede. Door het opnieuw overnemen van al vertaalde woorden en zinnen worden vertalingen consistent vertaald.

Wij leveren topkwaliteit Filipijnse vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw Filipijnse vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Filipijnse vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.