Accuraat een uittreksel vertalen

Onze hoogopgeleide vertalers hebben al jaren ervaring met het vertalen van verschillende soorten uittreksels. Of het nu een KvK uittreksel is of een uittreksel van de burgerlijke stand, elk uittreksel vertalen wij professioneel en foutloos. Je uittreksel wordt vertaald door een van onze vertalers die zich gespecialiseerd hebben in juridische stukken. Zij kennen in zowel de brontaal als de doeltaal het vakjargon, waardoor de vertaling van de hoogste kwaliteit is. Het maakt bij Vertaalbureau Perfect niet uit naar welke taal een uittreksel omgezet moet worden, want onze vertalers hebben ervaring met vrijwel alle talen.

Geheimhoudingsverklaring geldig bij uittreksel vertalen

In een uittreksel staat vertrouwelijke informatie. Wij begrijpen dat en gaan discreet om met de informatie wanneer wij jouw uittreksel vertalen. In onze algemene voorwaarden kun je meer informatie vinden over geheimhouding. Alle informatie die je aan ons aanlevert wordt vertrouwelijk behandeld. Daarnaast zijn wij gebonden aan een geheimhoudingsplicht. Je bent er daarom van verzekerd dat wij al jouw informatie vertrouwelijk behandelen.

uittreksel vertalen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Perfecte uittreksel vertaling

Jouw uittreksel wordt vertaald door hoogopgeleide en ervaren juridische vertalers die tevens native speakers zijn. Om de hoge kwaliteit van onze vertalingen te garanderen zijn wij ISO gecertificeerd. Deze kwaliteitsnorm vereist dat wij onze procedures voortdurend evalueren en optimaliseren, en dat wij alles doen om onze klanttevredenheid te vergroten. De ISO certificering verplicht ons verder om alleen met de beste vertalers te werken zodat wij alleen vertalingen verzorgen van de hoogste kwaliteit en deze laten controleren door ervaren revisors. Vooral voor juridische vertalingen is dit van belang, omdat er in dit soort stukken geen fouten mogen eindigen. Fouten in juridische stukken kunnen vervelende gevolgen hebben. Met de ISO certificeringen garanderen wij jou dat jouw vertaling perfect zal zijn.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Vertaaltechnologie

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

Wanneer er specifieke vertalingen of een tone of voice gewenst is kan dit vastgelegd worden in de terminologielijst. Deze vertalingen worden gesuggereerd aan de vertaler. Dit verbetert de consistentie van de vertalingen en zo kunnen speciale wensen beter toegepast worden.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw uittreksel vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.