Accuraat een uittreksel vertalen

Onze hoogopgeleide vertalers hebben al jaren ervaring met het vertalen van verschillende soorten uittreksels. Of het nu een KvK uittreksel is of een uittreksel van de burgerlijke stand, elk uittreksel vertalen wij professioneel en foutloos. Je uittreksel wordt vertaald door een van onze vertalers die zich gespecialiseerd hebben in juridische stukken. Zij kennen in zowel de brontaal als de doeltaal het vakjargon, waardoor de vertaling van de hoogste kwaliteit is. Het maakt bij Vertaalbureau Perfect niet uit naar welke taal een uittreksel omgezet moet worden, want onze vertalers hebben ervaring met vrijwel alle talen.

Geheimhoudingsverklaring geldig bij uittreksel vertalen

In een uittreksel staat vertrouwelijke informatie. Wij begrijpen dat en gaan discreet om met de informatie wanneer wij jouw uittreksel vertalen. In onze algemene voorwaarden kun je meer informatie vinden over geheimhouding. Alle informatie die je aan ons aanlevert wordt vertrouwelijk behandeld.

Daarnaast zijn wij gebonden aan een geheimhoudingsplicht. Je bent er daarom van verzekerd dat wij al jouw informatie vertrouwelijk behandelen.

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
uittreksel vertalen

Perfecte uittreksel vertaling

Jouw uittreksel wordt vertaald door hoogopgeleide en ervaren juridische vertalers die tevens native speakers zijn. Om de hoge kwaliteit van onze vertalingen te garanderen zijn wij ISO gecertificeerd. Deze kwaliteitsnorm vereist dat wij onze procedures voortdurend evalueren en optimaliseren, en dat wij alles doen om onze klanttevredenheid te vergroten. De ISO certificering verplicht ons verder om alleen met de beste vertalers te werken zodat wij alleen vertalingen verzorgen van de hoogste kwaliteit en deze laten controleren door ervaren revisors. Vooral voor juridische vertalingen is dit van belang, omdat er in dit soort stukken geen fouten mogen eindigen. Fouten in juridische stukken kunnen vervelende gevolgen hebben. Met de ISO certificeringen garanderen wij jou dat jouw vertaling perfect zal zijn.

Wij helpen je graag met jouw uittreksel vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Alles verliep heel vlot en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed.
Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referentie vertaalbureau universiteit gent wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor deze klanten

Zalando

"Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden."

Elseline Tolhoek

Universiteit Gent

Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.

Marlies De Coninck

Samsung

Ik kan er heel kort over zijn: dit vertaalbureau doet haar naam eer aan. Sterke punten: Snelheid, duidelijk online proces.

Hans Olivier

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >