Secuur een polis vertalen

Je gaat verhuizen naar het buitenland en hebt daar een verzekeringspolis ontvangen. Hoewel je de taal redelijk spreekt, kan het ingewikkelde taalgebruik van een polis alsnog moeilijk te begrijpen zijn. In dat geval kun je eenvoudig je polis vertalen naar het Nederlands. Ook als je een Nederlandse polis naar een vreemde taal wilt vertalen kan Vertaalbureau Perfect je helpen.

Foutloos en professioneel je polis vertalen

Een verzekering biedt jouw dekking in geval van nood. Je wilt natuurlijk goed weten wat er precies is opgenomen in je polis. Het is daarom belangrijk dat het eindproduct perfect is, want je moet op je polis terug kunnen vallen. Er mogen in de vertalingen ook geen fouten in voorkomen. Daarom worden alle polissen vertaald door onze juridische vertalers. Al onze vertalers zijn gespecialiseerd in een bepaald vakgebied, waardoor zij het vakjargon kennen. Zo ook onze juridische vertalers. Daarnaast zijn alle vertalers native speakers. Zij zijn opgegroeid met een vreemde taal, waardoor zij de taal door en door kennen en op de juiste manier je polis vertalen. Hiermee verzekeren wij dat je een accurate, foutloze polis ontvangt.

polis vertalen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Polis vertaling van de hoogste kwaliteit

Als een van de weinige vertaalbureaus in Nederland hebben wij zowel de ISO-9001 als de ISO-17100 certificeringen. Deze certificeringen stellen strenge eisen aan onze procedures. De normen vereisen bijvoorbeeld dat ervaren revisors onze projecten nauwkeurig controleren. Ook zijn wij verplicht om met hoogopgeleide vertalers en revisors te werken. Dankzij hun ervaring kunnen zij kwalitatief goede eindproducten afleveren.

Op alle vertalingen geldt een geheimhoudingsverklaring

Voor al onze vertalingen geldt een geheimhoudingsverklaring. Hierover kun je meer lezen in onze algemene voorwaarden. Het is ook mogelijk om in overleg een aanvullende of vervangende geheimhoudingsverklaring op te stellen en te tekenen. Met deze verklaring garanderen wij dat wij discreet omgaan met al onze vertaalprojecten.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw polis vertalen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw polis vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.
– Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referntie vertaalbureau universiteit gent
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.