Secuur een polis vertalen

Je gaat verhuizen naar het buitenland en hebt daar een verzekeringspolis ontvangen. Hoewel je de taal redelijk spreekt, kan het ingewikkelde taalgebruik van een polis alsnog moeilijk te begrijpen zijn. In dat geval kun je eenvoudig je polis vertalen naar het Nederlands. Ook als je een Nederlandse polis naar een vreemde taal wilt vertalen kan Vertaalbureau Perfect je helpen.

Foutloos en professioneel je polis vertalen

Een verzekering biedt jouw dekking in geval van nood. Je wilt natuurlijk goed weten wat er precies is opgenomen in je polis. Het is daarom belangrijk dat het eindproduct perfect is, want je moet op je polis terug kunnen vallen. Er mogen in de vertalingen ook geen fouten in voorkomen. Daarom worden alle polissen vertaald door onze juridische vertalers. Al onze vertalers zijn gespecialiseerd in een bepaald vakgebied, waardoor zij het vakjargon kennen. Zo ook onze juridische vertalers. Daarnaast zijn alle vertalers native speakers. Zij zijn opgegroeid met een vreemde taal, waardoor zij de taal door en door kennen en op de juiste manier je polis vertalen. Hiermee verzekeren wij dat je een accurate, foutloze polis ontvangt.

polis vertalen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Polis vertaling van de hoogste kwaliteit

Als een van de weinige vertaalbureaus in Nederland hebben wij zowel de ISO-9001 als de ISO-17100 certificeringen. Deze certificeringen stellen strenge eisen aan onze procedures. De normen vereisen bijvoorbeeld dat ervaren revisors onze projecten nauwkeurig controleren. Ook zijn wij verplicht om met hoogopgeleide vertalers en revisors te werken. Dankzij hun ervaring kunnen zij kwalitatief goede eindproducten afleveren.

Op alle vertalingen geldt een geheimhoudingsverklaring

Voor al onze vertalingen geldt een geheimhoudingsverklaring. Hierover kun je meer lezen in onze algemene voorwaarden. Het is ook mogelijk om in overleg een aanvullende of vervangende geheimhoudingsverklaring op te stellen en te tekenen. Met deze verklaring garanderen wij dat wij discreet omgaan met al onze vertaalprojecten.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Vertaaltechnologie

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

Wanneer er specifieke vertalingen of een tone of voice gewenst is kan dit vastgelegd worden in de terminologielijst. Deze vertalingen worden gesuggereerd aan de vertaler. Dit verbetert de consistentie van de vertalingen en zo kunnen speciale wensen beter toegepast worden.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw polis vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.