Secuur een polis vertalen

Je gaat verhuizen naar het buitenland en hebt daar een verzekeringspolis ontvangen. Hoewel je de taal redelijk spreekt, kan het ingewikkelde taalgebruik van een polis alsnog moeilijk te begrijpen zijn. In dat geval kun je eenvoudig je polis vertalen naar het Nederlands. Ook als je een Nederlandse polis naar een vreemde taal wilt vertalen kan Vertaalbureau Perfect je helpen.

Foutloos en professioneel je polis vertalen

Een verzekering biedt jouw dekking in geval van nood. Je wilt natuurlijk goed weten wat er precies is opgenomen in je polis. Het is daarom belangrijk dat het eindproduct perfect is, want je moet op je polis terug kunnen vallen. Er mogen in de vertalingen ook geen fouten in voorkomen. Daarom worden alle polissen vertaald door onze juridische vertalers. Al onze vertalers zijn gespecialiseerd in een bepaald vakgebied, waardoor zij het vakjargon kennen. Zo ook onze juridische vertalers. Daarnaast zijn alle vertalers native speakers. Zij zijn opgegroeid met een vreemde taal, waardoor zij de taal door en door kennen en op de juiste manier je polis vertalen. Hiermee verzekeren wij dat je een accurate, foutloze polis ontvangt.

Polis vertaling van de hoogste kwaliteit

Als een van de weinige vertaalbureaus in Nederland hebben wij zowel de ISO-9001 als de ISO-17100 certificeringen. Deze certificeringen stellen strenge eisen aan onze procedures. De normen vereisen bijvoorbeeld dat ervaren revisors onze projecten nauwkeurig controleren.

Ook zijn wij verplicht om met hoogopgeleide vertalers en revisors te werken. Dankzij hun ervaring kunnen zij kwalitatief goede eindproducten afleveren.

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
Polis vertalen

Op alle vertalingen geldt een geheimhoudingsverklaring

Voor al onze vertalingen geldt een geheimhoudingsverklaring. Hierover kun je meer lezen in onze algemene voorwaarden. Het is ook mogelijk om in overleg een aanvullende of vervangende geheimhoudingsverklaring op te stellen en te tekenen. Met deze verklaring garanderen wij dat wij discreet omgaan met al onze vertaalprojecten.

Wij helpen je graag met jouw polis vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Alles verliep heel vlot en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed.
Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referentie vertaalbureau universiteit gent wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor deze klanten

Zalando

"Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden."

Elseline Tolhoek

Universiteit Gent

Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.

Marlies De Coninck

Samsung

Ik kan er heel kort over zijn: dit vertaalbureau doet haar naam eer aan. Sterke punten: Snelheid, duidelijk online proces.

Hans Olivier

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >