Nauwkeurig een HTML bestand vertalen

Wil je meer bezoekers bereiken met je website, dan kun je deze vertalen. Je kunt er ook voor kiezen om in ieder geval de belangrijkste delen te laten vertalen en dan naar meerdere talen. Zo bereik je meer mensen met je website. Bij Vertaalbureau Perfect kun je verschillende soorten bestanden laten vertalen. Zo hebben wij veel ervaring met verschillende soorten HTML documenten zoals *.html, *.htm, *.sht. Voor het vertalen van een webpagina of een deel van je website kun je bij ons terecht. Maar ook voor je hele website.

Wij weten wat belangrijk is bij een HTML bestand vertalen

Laat je een HTML bestand vertalen, dan is het van belang dat de HTML-code onveranderd blijft. Daarom is het belangrijk dat je de te vertalen tekst in HTML-formaat aanlevert. Dan zorgen wij ervoor dat dit met behoud van de HTML-code gebeurt. Je kunt hierover altijd contact met ons opnemen voordat je het HTML bestand aanlevert.

html bestand vertalen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Onze vertalers zijn allen native speakers

Bij Vertaalbureau Perfect zijn alle vertalers native speakers. Dit betekent dat zij zijn opgegroeid met de taal en cultuur en dus ook jouw HTML bestand vertalen met oog voor de doelgroep. Omdat zij de cultuur kennen die samenhangt met de taal, kunnen zij daar rekening mee houden. Zij kunnen daarom eenvoudig jouw teksten omzetten voor de juiste doelgroep, ongeacht of dat de zakelijke markt is of juist een jeugdige doelgroep.

Gecertificeerd vertaalbureau

Vertaalbureau Perfect is ISO-17100 en ISO-9001 gecertificeerd. Deze certificering houdt in dat wij alles doen om onze klanttevredenheid hoog te houden. Dit doen wij onder andere door alleen te werken met hoogopgeleide, ervaren vertalers en hun werk te laten nakijken door ervaren revisors. Mocht je na oplevering niet 100% tevreden zijn met het eindproduct, dan passen wij deze binnen 30 dagen kosteloos voor je aan. Gegarandeerd.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Vertaaltechnologie

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

Wanneer er specifieke vertalingen of een tone of voice gewenst is kan dit vastgelegd worden in de terminologielijst. Deze vertalingen worden gesuggereerd aan de vertaler. Dit verbetert de consistentie van de vertalingen en zo kunnen speciale wensen beter toegepast worden.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw HTML bestand vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.