Een brief vertalen

Brieven zijn vandaag de dag nog steeds een belangrijk onderdeel binnen het zakelijke verkeer. In de komende jaren zal het gebruik van brieven wellicht afnemen, maar ook online dient jouw brief (.PDF) vertaald te worden. Of het nou gaat om een zakelijke brief, motivatiebrief of andere type brief, jij wordt niet serieus genomen als jouw brief over taalfouten beschikt.

Voor grote- en kleine opdrachten kun jij ons vertaalbureau inschakelen. Onze beëdigde vertalers vertalen jouw brief vakkundig en controleren niet alleen of de inhoud klopt, maar ook of de juiste ‘tone of voice’ gebruikt wordt in jouw brief. Wij streven enkel naar het beste resultaat! Ga jij voor kwaliteit, dan kies je voor Vertaalbureau Perfect! Een kwalitatieve vertaling van jouw brief, document of webpagina.

Je brief vertalen in verschillende talen

Iedere brief kunnen wij in de gewenste taal vertalen. Of je nou je brief naar Engels, Frans, Duits of iedere andere taal wilt vertalen dan ben je bij Vertaalbureau Perfect aan het juiste adres! Dankzij onze in-house native speakers en onze kwaliteitsgarantie weet je zeker dat jouw brief correct vertaald wordt. Wil je graag direct informatie over onze tarieven, vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

brief vertalen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Scherpe prijzen voor het vertalen van jouw brief dankzij de inzet van slimme applicaties

Doordat wij slimme vertaalapplicaties gebruiken en onze werkprocessen efficiënt inzetten, kunnen wij jouw brieven vertalen voor zeer aantrekkelijke prijzen. Ons doel is om jouw brief 100% correct te vertalen, maar ook om op de juiste manier de boodschap over te brengen. Wij hanteren niet voor niks een kwaliteitsgarantie, zodat jij er altijd vanuit kunt gaan dat jouw brief uitstekend vertaald wordt.

Wij maken enkel gebruik van ervaren vertalers die de boodschap in jouw brief over kunnen brengen in een andere taal. Wacht daarom niet langer een laat jouw brief vertalen door één van onze ervaren native vertalers.

Wacht niet langer en laat jouw brieven vertalen door Vertaalbureau Perfect

Heb jij vragen of wil je graag meer informatie ontvangen over het vertalen van jouw brieven? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag verder! Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor overige vertaalwerkzaamheden, waaronder het vertalen van je website, vertalen van juridische documenten of het vertalen van technische vertalingen.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Vertaaltechnologie

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

Wanneer er specifieke vertalingen of een tone of voice gewenst is kan dit vastgelegd worden in de terminologielijst. Deze vertalingen worden gesuggereerd aan de vertaler. Dit verbetert de consistentie van de vertalingen en zo kunnen speciale wensen beter toegepast worden.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw brief vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.