Gecertificeerd Kroatisch vertaalbureau

Kroatië is een fantastisch vakantieland. Met een ideale combinatie van ongerepte natuur en prachtige stranden, vieren steeds meer mensen daar hun vakantie. Steeds meer bedrijven bieden vakanties aan in Kroatië en daarvoor moeten folders, webteksten en andere reclame-uitingen vertaald worden naar het Kroatisch. Als Kroatisch vertaalbureau bieden wij hiervoor de oplossing.

Het Kroatisch

Net als het Servisch en het Bosnisch is het Kroatisch een Servo-Kroatische taal. Het Kroatisch is de officiële taal van Kroatië. In de tijd van het voormalige Joegoslavië, was Servo-Kroatisch de hoofdtaal en werden het Kroatisch, het Servisch en het Bosnisch als dialecten beschouwd. Ze lijken dan ook erg op elkaar, op dezelfde manier als Brits en Amerikaans Engels op elkaar lijken.

Nadat Joegoslavië uiteenviel en de republieken als onafhankelijke staten verder gingen, besloten de overheden meer nadruk te leggen op de eigen identiteit van elk land. Er werden woorden toegevoegd aan de talen waardoor er meer verschillen zijn gaan ontstaan. Toch zijn er genoeg overeenkomsten tussen de talen dat ze onderling verstaanbaar zijn.

Native speakers

Gezien Joegoslavië niet lang geleden uiteenviel, ligt het verleden nog gevoelig. Het is daarom van belang om hier rekening mee te houden bij vertalingen. Onze native speakers zijn geboren en getogen in Kroatië en begrijpen als geen ander hoe de taal en cultuur in elkaar zit. Daarom werken wij alleen met hoogopgeleide native speaker vertalers die rekening houden met de cultuur en geschiedenis van een land.

kroatische vertalingen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Gecertificeerd Kroatisch vertaalbureau

Wij hebben twee kwaliteitskeurmerken, namelijk de ISO-9001 en de ISO-17100 certificering. Het doel van de ISO norm is het continu optimaliseren van de klanttevredenheid. Dit doen wij door ons kwaliteitsbeleid na te leven. De ISO-17100 norm garandeert een hoogwaardige kwaliteit van onze vertalingen. Dankzij onze native speaker vertalers is de kwaliteit van onze vertalingen uitmuntend. Om dit te garanderen, laten wij ook een ervaren Kroatische revisor de vertalingen controleren voor wij deze aan jou retourneren.

Voor vertalingen vanuit of naar de nabij Kroatië gelegen landen kun je ook bij ons terecht, zie ons: Bosnisch vertaalbureau; Roemeens vertaalbureau; Sloveens vertaalbureau of Servisch vertaalbureau.

Kroatisch vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Kroatisch onmisbaar is, spreekt voor zich. Jaarlijks vertalen wij meer dan 50 bestanden van en naar het Kroatisch. Onze Kroatische vertalers kunnen voor jou van en naar het Kroatisch vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al ruim tien jaar kwalitatieve Kroatische vertalingen. Laat daarom je documenten door een Kroatisch vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Kroatisch – Nederlands, Nederlands – Kroatisch, Duits – Kroatisch, Kroatisch - Duits en Engels – Kroatisch zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Kroatische vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse jaarverslag vertalen naar het Kroatisch? Wij helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen bij Kroatische vertalingen

Een gecertificeerde of beëdigde Kroatische vertaling is een vertaling die is gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze persoon staat ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers en is beëdigd door de rechtbank, waardoor een vertaling altijd rechtsgeldig is.

Meer over beëdigde vertalingen →

De ISO-9001 norm heeft als doel om de klanttevredenheid continu te verhogen, terwijl het doel van de ISO-17100 norm is is om de kwaliteit van de Kroatische vertalingen te waarborgen. Door de laatstgenoemde norm ben je bovendien verzekerd van een revisie van de vertaalde tekst.

Meer over onze certificeringen →

Je stuurt jouw teksten in naar Vertaalbureau Perfect en geeft vertaalwensen door, waarna wij jouw aanvraag bestuderen en de beste native vertaler zoeken. Vervolgens ontvang je een offerte. Na akkoord starten wij direct met vertalen. Voordat wij de vertaling naar jou mailen, wordt hij eerst gereviseerd.

Meer over onze werkwijze →

Vertaalbureau Perfect kan verschillende soorten teksten voor je vertalen. Je kunt bij ons onder meer terecht voor het vertalen van handleidingen, algemene voorwaarden en brochures. Daarnaast vertalen wij ook blogs, webshops en websites.

Meer over onze diensten →

De basisprijs is het aantal woorden te vermenigvuldigen met het tarief per woord. Daarnaast hangen de prijzen van een Kroatische vertaling af van een aantal factoren. Vertaalbureau Perfect heeft drie vertaaloplossingen met verschillende prijsstellingen waaruit gekozen kan worden; Economy, Excellent en Express. Deze hebben elk verschillende prijzen per woord en verschillende voordelen, waaronder levertijd en soort revisie. Vandaar dat de prijzen van een Kroatische vertaling per situatie verschillen.

Meer over onze prijzen →

Er wordt een vertaalgeheugen opgebouwd. Dit betekent dat er bij vergelijkbare vervolgopdrachten de eerder vertaalde woorden in mindering gebracht worden. Ook wordt er gekeken naar eventuele herhaaldelijke segmenten in de brontekst zelf. Dit is kostentechnisch natuurlijk aantrekkelijk maar ook komt dit de kwaliteit ten goede. Door het opnieuw overnemen van al vertaalde woorden en zinnen worden vertalingen consistent vertaald.

Wij leveren topkwaliteit Kroatische vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw Kroatische vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Kroatische vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.