Hoe kies je de juiste vertaaldienst?

Het kiezen van een juiste oplossing voor je vertaling is niet altijd gemakkelijk. Vertaalbureau Perfect heeft op basis van haar marktkennis een zo objectief mogelijke vergelijking gemaakt tussen de verschillende vertaal-alternatieven. Neem contact op met onze projectmanagers voor een uitgebreider advies.

Wanneer kies je voor een vertaalmachine?

Je hebt een tekst heeft waarvan de inhoud enigszins begrijpelijk moet overkomen. Aan grammatica en een goede zinsopbouw hecht je weinig waarde. Als je professioneel wilt overkomen bij de doelgroep, dan is een vertaalmachine niet de juiste optie.

Wanneer kies je voor een budgetvertaalbureau?

Omdat budgetvertaalbureaus met beginnende professionals en/of studenten werken, kunnen zij de prijzen laag houden. Er worden geen ervaren vertalers worden ingeschakeld. Ook is er in de meeste gevallen geen in-house talenkennis aanwezig. Dit komt de kwaliteit niet ten goede. Als je snel een goedkope vertaling wilt en de kans op uitglijders voor lief neemt, dan kan je kiezen voor budget-vertaalbureaus. Een goed alternatief met een betere kwaliteit en service voor dezelfde prijs krijg je bij ons indien je kiest voor onze kwaliteitscontrole steekproefsgewijs.

Wanneer kies je voor een freelancer?

Je wilt niet teveel uitgeven aan een vertaling. Freelancers zijn namelijk vaak voordeliger dan vertaalbureaus. Een goede freelancer levert vaak een uitstekende vertaling. Het vinden en beoordelen van een goede, op dat moment beschikbare vertaler kost echter veel tijd. Daarnaast kunnen er foutjes in de vertaling voorkomen omdat de tekst niet door een andere vertaler wordt gecontroleerd.

Wanneer kies je voor een gecertificeerd vertaalbureau?

Je kunt kiezen voor een gecertificeerd vertaalbureau als je een vertaling van uitstekende kwaliteit wenst. Je bent bereid te investeren in communicatie-uitingen. De levertijd is vaak iets langer dan bij freelance vertalers en budgetvertaalbureaus, dit komt door de kwaliteitscontrole die elke vertaalde tekst ondergaat. Een vertaling met de hoogste kwaliteit en een scherp tarief krijg je bij ons indien je kiest voor kwaliteitscontrole volledig.

Wanneer kies je voor Vertaalbureau Perfect (kwaliteitscontrole steekproefsgewijs)?

Wij adviseren te kiezen voor onze steekproefsgewijze kwaliteitscontrole, indien een scherp tarief zwaarder weegt dan een zeer hoge kwaliteit. De vertaling zal worden uitgevoerd conform de ISO-9001 en de ISO-17100 certificering door hoogopgeleide en ervaren native speakers. In tegenstelling tot een volledige kwaliteitscontrole worden vertalingen bij deze optie steekproefsgewijs gereviseerd.

Wanneer kies je voor Vertaalbureau Perfect (kwaliteitscontrole volledig)?

Wij adviseren je te kiezen voor een volledige kwaliteitscontrole, indien je de hoogste kwaliteit wenst voor de vertaling. Het bijbehorende tarief is iets hoger, omdat er meer tijd besteed wordt aan de kwaliteitscontrole. De vertaling wordt conform de ISO-9001 en de ISO-17100 certificering uitgevoerd door hoogopgeleide en ervaren native speakers. Het verschil met een steekproefsgewijze kwaliteitscontrole, is dat de gehele vertaling nauwkeurig gecontroleerd wordt door een ervaren revisor.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 op basis van 733 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.