Ons vertaalbureau in Rotterdam

Als Vertaalbureau Rotterdam vertalen wij regelmatig teksten voor diverse Rotterdamse organisaties. Wij hebben een kantoor in Rotterdam waar wij je graag ontvangen. Uiteraard is het ook geen probleem om bij jou op locatie een afspraak te plannen. Internationale communicatie is van groot belang. Ons vertaalbureau in Rotterdam kan hierbij uitkomst bieden. Wij hebben jarenlange ervaring met vertalingen binnen verschillende vakgebieden en branches, zoals bijvoorbeeld de transport- en logistieke sector maar ook de industrie, lucht- en scheepvaartbranche.

Volledig gecertificeerd Vertaalbureau Rotterdam

Ons vertaalbureau in Rotterdam is zich ervan bewust dat een slecht vertaalde tekst negatieve gevolgen kan hebben. Wij zijn daarom ook constant bezig processen te optimaliseren om perfecte vertalingen af te leveren. Vertaalbureau Perfect is al enige tijd ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd door KIWA Nederland. Deze certificeringen houden in dat we tijdens het vertaalproces moeten voldoen aan strenge richtlijnen en eisen. Daardoor ben je gegarandeerd van de beste vertaling. Ook vinden we het belangrijk je snel te helpen en duidelijke afspraken te maken.

Native in-house vertalers

Een van de eisen die onze certificering stelt is dat wij uitsluitend mogen werken met ervaren en hoogopgeleide vertalers. Dit houdt in dat de vertalers geboren en getogen zijn in het land van de taal waarnaar zij vertalen. Nadat de tekst vertaald is, laten wij de vertaling altijd controleren door een ervaren tweede lezer (revisor). Doordat wij alleen samenwerken met de beste vertalers en revisors zijn wij in staat om de vertaling uitstekend af te stemmen op de buitenlandse doelgroep.

Via ons telefoonnummer +31 (0)10 - 254 0072 of e-mail info@vertaalbureau-perfect.be kan je contact met ons opnemen om een afspraak te maken en eventuele aanvullende informatie te verstrekken.

vertaalbureau rotterdam vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Op zoek naar een vertaalbureau in Rotterdam? Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Op zoek naar een vertaalbureau in Rotterdam?

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 op basis van 733 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het {{ entry.locationCity }}se vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het Rotterdamse vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team

Heb je een vraag? Wij helpen graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.