Waar kennen wij State of Art van?
State of Art is een mannenkledingmerk met als fundament klassieke sportauto’s en races. De geschiedenis van State of Art gaat terug tot aan 1936, toen de Albert Westerman Sr. met zijn zus een breiatelier opende. Het merk State of Art werd opgericht in 1987 door Albert Westerman Jr. Sinds dat moment zijn het modemerk en klassieke sportauto’s onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het beroemde mannenkledingmerk State of Art heeft in 2012 het nieuwe hoofdkantoor in Lichtenvoorde geopend van ruim 10.000m2 van waaruit de Europese activiteiten worden geleid.

Hoe ziet de samenwerking eruit?
Vertaalbureau Perfect werkt nu al twee jaar lang samen met State of Art en verzorgt vooral marketing gerelateerde vertalingen voor hun Europese activiteiten. Het betreffen veelal blogs, persberichten of onderdelen voor de website. Van belang is dat de vertalingen voor State of Art aansluiten op de merkwaarden en het Imago van het merk. Hier is een duidelijke briefing voor geweest en daarnaast heeft er een merkverdieping plaatsgevonden. De persberichten moeten meestal met spoed vertaald worden, zal Vertaalbureau Perfect snel moeten schakelen. Gezien onze efficiënte werkwijze en de duidelijke afspraken, kunnen wij ook in dergelijke spoedsituaties voor de perfecte vertaling zorgen.

Spoedopdrachten lijken voor vertaalbureau perfect geen probleem
Wij hebben zeer prettige ervaringen met Vertaalbureau Perfect. Het komt regelmatig voor dat wij spoedopdrachten hebben: er wordt dan altijd snel gehandeld om de teksten op tijd aan te leveren. Daarnaast is de communicatie altijd vlot en duidelijk. Ten slotte vragen en krijgen we natuurlijk scherpe tarieven en komt het regelmatig voor dat jullie extra service verlenen. Het meedenken met ons en het vertalen van een aanvullende zin zijn hier voorbeelden van. Een vaste samenwerking is prettig omdat er vanuit beide partijen duidelijkheid is. Dit maakt de communicatie en het handelen een stuk eenvoudiger!

Interview tussen Roel van der Lende van State of Art en Kevin Schreuder (Senior projectmanager)

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 op basis van 723 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.