Waar tegenwoordig alle ogen in de internationale handel gericht zijn op China, vergeet men de landen gelegen in Zuid-Amerika zoals Brazilië. Brazilië is namelijk booming business. Het afgelopen half jaar heeft de export van Europese landen naar dit land een recordhoogte bereikt.

Over drie jaar wordt er tevens één van de grootste sportevenement ter wereld gehouden, namelijk het FIFA WK voetbal 2014. Dit grootse evenement zal ongetwijfeld voor de nodige economische opschudding gaan zorgen in het land waar het voetbal een 'way of life' is.

Brazilianen zijn geen Portugezen

Zoals u in een vorig blogbericht heeft kunnen lezen is Portugees de voertaal in Brazilië. Daarbij werd al opgemerkt dat er een behoorlijk verschil bestaat tussen het Europese Portugees en het Braziliaans-Portugees. Brazilianen spreken Portugees met een eigen accent of dialect. Portugezen slikken veel klinkers in, de Brazilianen spreken die wel uit waardoor de meeste mensen Braziliaans-Portugees gemakkelijker leren verstaan en spreken. Ook verschillen een aantal woorden tussen Portugees Portugees en Braziliaans Portugees.

Cultuurverschillen

Zakendoen met dit land lijkt zeer interessant, het kent echter ook een aantal valkuilen. Er zijn naast de verschillen in de taal ook verschillen tussen cultuur aanwezig. Hier dient men op te letten, ons Braziliaans vertaalbureau kan hierbij uitkomst bieden. Wij maken voornamelijk gebruik van native-speakers. Deze vertalers zijn geboren en getogen in Brazilië en zijn op de hoogte van de cultuurverschillen.

Braziliaans vertalen

Naast het uitvoeren van Braziliaanse vertalingen denken wij namelijk ook mee met de klant hoe we uit een vertaling de maximale potentie kunnen halen. Daarnaast beschikken wij over een aantal gespecialiseerde Braziliaanse native-speakers die uw tekst in perfect Braziliaans kunnen vertalen.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 op basis van 723 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.