Engels is de basis voor een Europees georiënteerd bedrijf als IGO-POST
IGO-POST is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van bedrukte relatiegeschenken en promotionele artikelen. Het is 70 jaar geleden gestart als eenmanszaak en uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met haar hoofdvestiging in Nederland en nevenvestigingen in 6 landen van waaruit de markt in maar liefst 12 landen bediend wordt. Deze internationale groei betekent dat Engels de voertaal is geworden voor interne communicatie. Vertaalbureau Perfect verzorgt wekelijks vertalingen voor IGO-POST.

Een no-nonsense vertaling is van groot belang voor een correcte doorvertaling
Vanuit het Engels vertalen onze medewerkers zelf naar hun eigen taal, waaronder Frans, Duits en de Scandinavische talen. Dat betekent dat de Nederlandse tekst duidelijk en begrijpelijk moet worden vertaald naar het Engels. Geen ongevraagde toevoegingen om de tekst te verfraaien en geen vreemde uitdrukkingen omdat de vertaler dat leuk vindt. Dit kan immers allemaal verkeerd geïnterpreteerd worden en de plank kan dan uiteindelijk behoorlijk misgeslagen worden in de communicatie naar de klant.

Afspraak is afspraak, dat geeft vertrouwen
De samenwerking met Vertaalbureau Perfect is prettig. Er wordt snel gereageerd en gemaakte afspraken worden nagekomen. Mocht een vertaler bedenkingen hebben bij de brontekst, dan wordt dit direct persoonlijk gecommuniceerd. Omdat wij een vaste vertaler toegewezen hebben gekregen, is de ‘tone of voice’ hetzelfde in alle vertaalde teksten. Willen we teksten vertaald hebben naar andere talen dan Engels, dan kan dat. De medewerkers van Vertaalbureau Perfect denken met ons mee en we hebben nog nooit tevergeefs een beroep op hen gedaan. Kortom: Vertaalbureau Perfect doet haar naam eer aan.

Monique Vreeswijk – IGO-POST

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 op basis van 723 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.