Grenzen bestaan niet alleen uit fysieke barrières tussen verschillende landen. Taalbarrières zijn in de wereld minstens even belangrijk als nationale grenzen. Als vertaalbureau streven wij ernaar deze barrières te slechten en samen grenzen te verleggen.

Er zijn veel onveilige regio’s in de wereld waar gezondheid en onderwijs minder belangrijk zijn. Voor veel mensen is er slechts een nationale grens tussen welvaart en armoede. Als je deze grens overschrijdt, is er meestal nog een andere grens - de taal.

Begrip en verantwoordelijkheid

Met behulp van taal en wederzijds begrip kunnen mensen aan een beter en veiliger leven worden geholpen. Als B Corp willen wij daaraan bijdragen. Samen met ons zusterbedrijf Translation Agency Perfect sponsoren wij de hulporganisatie Translators without Borders. Deze Amerikaanse non-profitorganisatie zet zich al bijna twintig jaar in voor de verbetering van de gezondheid, voeding en het onderwijs in ontwikkelingslanden en biedt hulp bij humanitaire crises. De nadruk ligt op het wegnemen van taalbarrières, zodat mensen de hulp kunnen krijgen die ze nodig hebben. Op de website van de organisatie lees je meer over de diverse hulpprojecten.

Taal als resource

Als sponsor van Translators without Borders doen wij een jaarlijkse donatie om de organisatie te helpen acute en langdurige toegang te verschaffen tot vitale informatie en diensten ter plaatse. Integriteit, innovatie, duurzaamheid, tolerantie en zelfbeschikking behoren tot de kernwaarden van "TWB". Wij streven er als organisatie ook naar deze kernwaarden na te leven en willen anderen aanmoedigen hetzelfde te doen.

Wil jij ook Translators without Borders steunen of ben je een vertaler of tolk die met jouw vaardigheden zou willen helpen? Meer informatie vindt je hier.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 op basis van 723 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.