Een SEO-vertaling door ervaren marketingvertalers

Met de ontwikkeling van het web vervagen landsgrenzen. Voor veel bedrijven is het aantrekken van internationale klanten makkelijker geworden. Een goed vertaalde website is vaak belangrijk voor het internationale succes. Echter dien je er ook voor te zorgen dat je gevonden wordt in de zoekmachines op de buitenlandse markt. Dit kan met een SEO-vertaling van topkwaliteit.

SEO toepassingen voor vertalingen

SEO betekent in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie en betekent zoveel als gevonden worden op de juiste zoekwoorden. Nu kunnen deze zoekwoorden in het Nederlands al volledig bekend zijn en resultaat opleveren, echter geldt dat ook voor een andere taal? Hoe sluit een zoekwoord en daarmee de webpagina aan op de zoekopdracht van een potentiële internationale klant? Is het vertalen van een website alleen wel voldoende of moeten de webpagina’s in de gewenste taal herschreven worden? Vertaalbureau Perfect heeft uitgebreide ervaring met het vertalen van websites waarvoor zoekmachinedoelstellingen zijn gesteld. Onze vertalers hebben dan ook uitgebreide kennis van SEO vertalingen en kunnen uitstekend assisteren bij het vertalen van zoekmachinevriendelijke teksten. Naast het zoekmachinevriendelijk vertalen van een website of webshop om een internationale [online] markt te kunnen bedienen, vergt zoekmachineoptimalisatie ook onderhoud en is het behalen van resultaat doorgaans een kwestie van een lange adem. Het is van belang dat je periodiek onderhoud van de SEO-vertalingen op het programma zet. Wij helpen graag om aanpassingen door te voeren of nieuwe vertalingen te verzorgen.

seo vertaling vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Meta-informatie vertalen bij een SEO-vertaling

Een van de belangrijkste aspecten op het gebied van een goede SEO vertaling is het vertalen van de zogenaamde meta-informatie van een website. Het gaat hier om de informatie buiten de tekstuele inhoud van een webpagina, onder andere de paginatitel, de paginaomschrijving, de pagina URL [internetadres] en eventuele zoekwoorden die relevant zijn voor de pagina. Uit ervaring blijkt dat deze informatie doorgaans vaak vergeten wordt bij het aanleveren van de te vertalen teksten. Wij kunnen helpen met het achterhalen van deze meta-informatie.

Samenwerken voor online internationaal succes

Vertaalbureau Perfect verzorgt met veel plezier een uitstekende SEO vertaling. Wij kunnen rechtstreeks voor je vertalen of in samenwerking met bijvoorbeeld een reclamebureau of internetbureau. Wij kunnen ook adviseren in bijvoorbeeld zoekwoordonderzoek of zoekwoordanalyse voor een internationale markt.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw seo vertaling Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw seo vertaling

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.
– Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referntie vertaalbureau universiteit gent
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.