Vertaalbureau toerisme: vertalingen voor de toeristische sector

Niets is fijner voor een buitenlandse toerist, dan lezen over de plek van bestemming in hun eigen taal. Of het nu gaat om vertalingen van de brochure van jouw hotel, camping, attractie of je menukaart of website: Vertaalbureau Perfect voorziet je graag van een uitnodigende en inspirerende vertaling. Ons team vertalers bestaat uit in-house professionals met achtergronden in onder andere het toerisme. Benieuwd naar welke klanten in toerisme je voorgingen? Bekijk onze tevreden klanten Walibi en Golden Tulip.

Lokalisatie en vertalingen toerisme

Een goede vertaling is niet alleen een letterlijke omzetting van woorden naar een andere taal. Zo moet de boodschap overkomen en moet de tekst aansluiten bij de doelgroep. Juist in het toerisme is dit essentieel: potentiële bezoekers worden immers overtuigd om te komen door het lezen van een tekst. Dit houdt ook in dat de tekst aan moet sluiten op de cultuur van de lezer.

Vertaalbureau Perfect begrijpt dit als geen ander en beschikt over vertalers die gespecialiseerd zijn in lokalisatie. Dit betekent dat onze vertalers vertalingen schrijven met kennis van een cultuur en de heersende normen en waarden. Lees meer over lokalisatie om te ontdekken wat dit precies inhoudt.

“Always give people more than what they expect to get.”

Thomas
Projectmanager
vertalingen toeristische sector

Kwaliteitsgarantie op toeristische vertalingen

We vinden het belangrijk dat onze toeristische vertalingen van professioneel niveau zijn en tonen dit graag aan. Vertaalbureau Perfect behoort tot een selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Zo voldoen we aan verplichte eisen met betrekking tot de inzet en opleiding van onze vertalers, kwaliteitszorg en projectbeheer. Ook laten we altijd een tweede vertaler een tekst reviseren, zoals de ISO-17100 norm voorschrijft.

Wat kunnen we voor je doen?

Heb jij een pakkende vertaling nodig voor jouw potentiële bezoekers? Nieuwsgierig of je bij ons terecht kunt voor een specifieke taal? Bekijk voor welke talen we vertalers hebben. Ook is het mogelijk direct een vrijblijvende offerte op te vragen. We gaan dan razendsnel voor je aan de slag en sturen je meteen een scherpe offerte. Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!