Een professioneel vertaalbedrijf

Het kiezen van een goed en professioneel vertaalbedrijf of –bureau is van groot belang. Een slecht vertaalde tekst zal het vertrouwen bij de doelgroep doen verminderen. Dit kan leiden tot minder verkopen en imagoschade. Vertaalbureau Perfect kan alle vertaalzorgen ontnemen door hoogwaardige vertalingen te leveren. 

Ervaren en nauwkeurig

Vertaalbureau Perfect beschikt uitsluitend over hoogopgeleide ervaren vertalers die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden. Op deze manier kunnen wij elke tekst goed omzetten naar een vreemde taal. Of het nou gaat om een juridisch contract of een wervende marketingtekst. Ons vertaalbedrijf zal er voor zorgen dat de boodschap van de tekst aansprekend en nauwkeurig vertaald wordt. 

Gecertificeerd vertaalbedrijf

Ongeacht het feit dat wij met uitsluitend met hoogoppgeleide vertalers werken, wordt elke tekst toch nauwkeurig gecontroleerd door een ervaren revisor. Iedereen kan immers een foutje maken. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, is Vertaalbureau Perfect sinds 2012 zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. Deze twee certificeringen zijn toonaangevend binnen de vertaalbranche. Elk jaar wordt er een audit uitgevoerd door KIWA.