Ons vertaalbureau in München

Vertaalbureau Perfect is tevens actief op de Duitse markt onder de naam Übersetzungsbüro Perfekt. Dit bedrijf opereert onder een Duitse GmbH. Reeds voor diverse Duitse organisaties zijn wij de vaste vertaalpartner. Voorbeelden van onze referenties zijn RWE en Zalando. Gezien onze locatie in München en Enschede nabij de Duitse grens zijn wij goed in staat om de Duitse markt te bedienen als een thuismarkt.

Gecertificeerd Duits Vertaalbureau

Übersetzungsbüro Perfekt is ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Door de kennis van beide markten te combineren kunnen wij onze processen continu verbeteren. Vertaalbureau Perfect is al jaren ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd door KIWA Nederland.

Deze certificeringen waarborgen de kwaliteit van de vertalingen en zorgen voor een duidelijke communicatie met de klant.

“Mijn doel is de klant zo snel mogelijk te voorzien van een gepaste offerte die voldoet aan de gestelde wensen van de klant en deze ook nog eens overtreft.”

Thomas
Projectmanager
vertaalbureau eindhoven

Vertaalbureau Perfect is in München gevestigd op het volgende adres:

Adres
Übersetzungsbüro Perfekt GmbH
Zeppelinstraße 73
81669 München
Telefoon: +49 (0)89 21 09 30 23

Native inhouse Duitse vertalers

Op onze vestiging zijn Duitse native speakers werkzaam. Hierdoor kan onze Duitse vestiging tevens goed ondersteunen bij Nederlandse vertalingen naar het Duits. Omdat bij ons vertaalbureau Duitse medewerkers werkzaam zijn kennen wij de Duitse cultuur goed en kan de juiste toon voor de vertaling worden gevonden. Ook wanneer je als klant een vraag hebt kunnen onze vertalers direct meedenken en een antwoord geven. Bij veel vertaalbureaus die alleen met freelancers werken is dit meestal niet mogelijk.

Op zoek naar een vertaalbureau in München?

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Alles verliep heel vlot en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed.
Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referentie vertaalbureau universiteit gent wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor deze klanten

Zalando

"Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden."

Elseline Tolhoek

Universiteit Gent

Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.

Marlies De Coninck

Samsung

Ik kan er heel kort over zijn: dit vertaalbureau doet haar naam eer aan. Sterke punten: Snelheid, duidelijk online proces.

Hans Olivier

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >