Internet is al enkele jaren booming. Echter wordt het nu pas voor het overgrote deel Nederlandse bedrijven duidelijk dat het onvermijdbaar is om hierin te investeren.

Vinden en gevonden worden

Vinden en gevonden worden, daar draait het om bij internet marketing. Een hoge positie in populaire zoekmachines (zoekmachine optimalisatie) als Google en Bing heeft hierin een groot aandeel. Om een hoge positie te bemachtigen moet Google jouw website ‘aantrekkelijk’ vinden. Hierbij spelen vele factoren een rol. Eén van de belangrijkste factoren is de content, oftewel de tekst die jij op jouw website laat zien.

De juiste zoekwoorden

Deze content moet de goede woorden bevatten om gevonden te worden op een bepaald zoekwoord. Niet alleen in Nederland speelt internet marketing een grote rol, ook in het buitenland is het van het grootste belang om hoog in zoekmachines te staan. Wanneer u uw website laat vertalen is het daarom ook belangrijk dat u de vertaler of het vertaalbureau inlicht op welke woorden u gevonden wilt worden.

Internet teksten

Internet teksten zijn kort, bondig en bevatten tussenkoppen zodat de ‘scannende lezer’ snel weet waar het stuk over gaat. Het is een hele andere discipline dan teksten bedoeld voor drukwerk. In een fractie van een seconde moet je jouw bezoeker hebben uitgedaagd om het hele stuk te lezen. Al met al vinden wij het belangrijk bij het vertalen van internet- of SEO teksten dat de vertaaldienst enige kennis van zoekmachine optimalisatie heeft. Meer informatie over het vertalen van websites vindt u hier.

© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.