Internet is al enkele jaren booming. Echter wordt het nu pas voor het overgrote deel Nederlandse bedrijven duidelijk dat het onvermijdbaar is om hierin te investeren.

Vinden en gevonden worden

Vinden en gevonden worden, daar draait het om bij internet marketing. Een hoge positie in populaire zoekmachines (zoekmachine optimalisatie) als Google en Bing heeft hierin een groot aandeel. Om een hoge positie te bemachtigen moet Google jouw website ‘aantrekkelijk’ vinden. Hierbij spelen vele factoren een rol. Eén van de belangrijkste factoren is de content, oftewel de tekst die jij op jouw website laat zien.

De juiste zoekwoorden

Deze content moet de goede woorden bevatten om gevonden te worden op een bepaald zoekwoord. Niet alleen in Nederland speelt internet marketing een grote rol, ook in het buitenland is het van het grootste belang om hoog in zoekmachines te staan. Wanneer u uw website laat vertalen is het daarom ook belangrijk dat u de vertaler of het vertaalbureau inlicht op welke woorden u gevonden wilt worden.

Internet teksten

Internet teksten zijn kort, bondig en bevatten tussenkoppen zodat de ‘scannende lezer’ snel weet waar het stuk over gaat. Het is een hele andere discipline dan teksten bedoeld voor drukwerk. In een fractie van een seconde moet je jouw bezoeker hebben uitgedaagd om het hele stuk te lezen. Al met al vinden wij het belangrijk bij het vertalen van internet- of SEO teksten dat de vertaaldienst enige kennis van zoekmachine optimalisatie heeft. Meer informatie over het vertalen van websites vindt u hier.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 op basis van 723 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.