Een betere wereld begint bij jezelf is ons motto als organisatie. Als relatief klein bedrijf kunnen wij de wereld niet alleen veranderen. Daarom vinden wij het ook belangrijk een voorbeeld te zijn voor andere organisaties. De impact die wij maken willen dient zo positief mogelijk te zijn. Wij denken dat het van belang is om de sociale, ecologische en economische uitdagingen holistisch te benaderen. Vanuit deze benadering hebben wij diverse initiatieven in de praktijk gebracht en maken beslissingen op basis van het handvest van de betekenis economie.

Onze initiatieven:

  • Gelukkige medewerkers dragen denken wij bij aan een betere wereld, omdat zij vaker meer geven om hun omgeving.
  • Gratis fruit op kantoor en voor elke fruitschaal wordt een boom gepland.
  • Wij werken zoveel mogelijk online om het verbruik van bijvoorbeeld papier en brandstof zo laag mogelijk te houden.
  • Een collectieve bonus voor minder ongelijkheid en meer samenwerking. Een groeiende ongelijkheid is een van de grootste maatschappelijk uitdagingen naast de klimaat en ecologische uitdagingen.
  • Reistijden zo kort mogelijk houden. 26% van onze medewerkers komt met de auto naar het werk en we werken veel met klanten online samen. Minder woon-werk verkeer draagt tevens vaak ook bij aan gelukkige medewerkers.

Wij helpen enkele Nederlandse non-profit organisaties vrijblijvend met hun internationale communicatie. Dit zijn de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) en Zokje.nl. De KNRM is voornamelijk verantwoordelijk voor het zoeken en redden van drenkelingen. De Kustwacht gebruikt bijvoorbeeld de boten van de KNRM voor haar zoek- en reddingsacties. Een zokje is een wollen telefoonhoesje. Voor elke 250 verkochte zokjes wordt er een waterput in Afrika gegraven.

Wij vertalen voor

kom vrijblijvend in contact met ons Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 op basis van 574 beoordelingen
Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.
– Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referntie vertaalbureau universiteit gent
98% van onze klanten beveelt ons aan
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2021 - Vertaalbureau Perfect B.V.