Het uiterlijk is door de jaren heen veranderd. Maar de emotie van Porsche is van alle tijden. Dat was en blijft de passie voor het merk. Lammertink Classics is opgericht uit pure liefde voor alles wat met Porsche te maken heeft.

Lammertink Classics biedt de mogelijkheid de passie ook zelf te ervaren. Zij bieden u met veel zorg gebouwde
replica's van het merk Vintage aan. De 356 Vintage Speedster is tot in extreem detail gelijk aan het origineel en beschikt over zeer mooie pasnaden.

ammertink Classics bouwt deze auto's nieuw en totaal naar uw wens. Op basis van een ingekort kever chassis kunt u zelf uw ideale 356 Speedster samenstellen en er zijn scala aan mogelijkheden om uw auto te verpersoonlijken.

De Spaanse vertalingen

Vertaalbureau Perfect heeft voor Lammertink Classics de website vertaling naar het Spaans verzorgd. Zoals vele bedrijven haar zijn voor gegaan, heeft Lammertink Classics haar kansen gezien en gegrepen op de Spaanse markt. Eén van de eerste stappen die een onderneming maakt is het beschikbaar maken van je site voor Spaanstaligen.

De website is veelal het belangrijkste communicatiemiddel voor een bedrijf. Bovendien is het vaak ook een van de eerste dingen die een klant van het bedrijf te zien krijgt. Een goede vertaling is dan ook belangrijk. Zo mag een goede en duidelijke ‘call to action’ op een Nederlandse website niet verloren gaan door de vertaling van de website naar het Spaans. Wij hebben de website zo vertaald dat de inhoud en schrijfstijl van de site behouden wordt, maar deze wel is aangepast aan de plaatselijke cultuur.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 656 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.