Safety Works richt zich, als expert en vraagbaak voor Europese machine- en explosieveiligheid, met name op de veiligheid van arbeidsmiddelen. U moet hierbij o.a. denken aan apparatuur op de werkplek, machines, productielijnen en complete installaties waarvoor zij u kwalitatief hoogstaande maatwerkoplossingen bieden

Zij zijn een full service adviesbureau dat het gehele traject van inventarisatie tot en met risicobeheer en -beheersing voor u regelt.

U kunt zich voorstellen dat zij als Europees opererend bedrijf vaak te maken hebben met vertalingen. Zo hebben wij recentelijk voor SafetyWorks een technische handleiding naar het Frans mogen vertalen voor een korf handling installatie.

Frankrijk staat in Europa bekend als het land van hoogwaardige technologie op het gebied van elektrotechniek, procestechniek, informatietechniek en natuurlijk autotechniek. Bij het vertalen van technische handleidingen van en naar het Frans is het belangrijk dat de vertaler naast de Franse taal ook beschikt over de nodige vaktechnische jargon. Zeker wanneer het een handleiding betreft over het gebruik van machines, is het belangrijk dat men tot in de details de juiste punten op de juiste toon weet te begrijpen. De meesten onder ons hebben wel eens verhalen gehoord over mensen en hun machines met een minder prettige afloop.

Vandaar dat alle vertalers bij Frans Perfect beschikken over een gedegen opleiding met voldoende kennis van het vakgebied. Daarnaast voelen wij ons niet te min om bij sommige technische teksten te werken met externe adviseurs. Hieronder bevinden zich ingenieurs, chemici en natuurwetenschappers in binnen- en buitenland. Dit samenwerkingsverband zorgt ervoor dat wij u te alle tijden kwalitatief hoogwaardige technische vertalingen kunnen garanderen.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 615 beoordelingen
Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.
– Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referntie vertaalbureau universiteit gent
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2021 - Vertaalbureau Perfect B.V.