Fetim Professional is een internationaal handelshuis gespecialiseerd in sourcing, inkoop, marketing, logistiek en verkoop van producten voor professionele afnemers en doe-het-zelf ketens in Europa. Fetim beschikt over een brede expertise op het gebied van materialen zoals hout, metaal, glas en plastic welke de basis vormen van hun uitgebreide productrange.

Fetim Professional heeft een leidende rol in het topsegment van de Europese parketmarkt. In Nederland is Fetim Professional specialist in hoogwaardig plaatmateriaal voor buitentoepassingen en in onderhoudsarme gevelbekleding.

Samenwerking

Sinds dit jaar heeft Fetim Professional gekozen voor een samenwerking met Vertaalbureau Perfect. Wij hebben intussen al meer dan dertig vertalingen voor Fetim Professional mogen uitvoeren. Dit betroffen vooral commerciële teksten, maar we hebben ook enkele technische documenten vertaald.

Omdat Fetim Professional een groot internationaal bedrijf is, moeten sommige documenten naar meerdere talen vertaald worden. We hebben dan ook vertalingen geleverd in het Engels, Duits en Frans.

De vertalers van Vertaalbureau Perfect zijn allen zogenaamde native speakers. Daarnaast zijn ze hoogopgeleid en gespecificeerd in een bepaald vakgebied, waardoor een vertaling altijd verzekerd is van een hoge kwaliteit. Mede daardoor is Vertaalbureau Perfect één van de weinige vertaalbureaus in Nederland dat ISO-17100 gecertificeerd is. Dit keurmerk mag als de beste kwaliteitsgarantie voor vertaalbureaus worden beschouwd.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 615 beoordelingen
Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.
– Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referntie vertaalbureau universiteit gent
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2021 - Vertaalbureau Perfect B.V.