Enige tijd geleden is Vertaalbureau Perfect een samenwerkingsverband aangegaan met marketing & communicatiebureau LimeSquare.
Wanneer u uw website of andere communicatiemiddelen bij Vertaalbureau Perfect laat vertalen, kunt u vanaf nu ook gebruik maken van de diensten van LimeSquare. LimeSquare kan u, na het vertalen, verder helpen met het implementeren van de teksten op uw website en ander drukwerk. Eventueel kan LimeSquare ook zorgen voor de ontwikkeling van uw marketingconcepten, reclame-uitingen en campagnes voor uw bedrijf.

Zowel LimeSquare als Vertaalbureau Perfect zijn beide gevestigd in het centrum van Enschede, waardoor er snel overlegd kan worden wanneer een project moet worden besproken. Vooral op reistijd wordt hierdoor aanzienlijk bespaard. De samenwerking tussen Vertaalbureau Perfect en Limesquare beperkt vooral de kosten van de implementatie, omdat er een totaaloplossing wordt aangeboden. Met vaste contactpersonen bij zowel Limesquare als Vertaalbureau Perfect is miscommunicatie uitgesloten en zijn beide partijen volledig op de hoogte van de wensen van de klant.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 663 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.