Prestashop is net zoals WooCommerce en Magento één van de meest gebruikte webshops. PrestaShop heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in multilingual-opties. Hierbij zetten ze de community in die helpt met het vertalen van zoveel mogelijk bestanden. Zo weet jij zeker dat alle belangrijke elementen in de front-end en back-end in de gewenste taal beschikbaar zijn.

prestashop laten vertalen

Je eigen PrestaShop-webshop vertalen!

Om je Prestashop webwinkel te vertalen kun je eenvoudig in de back-end de juiste taal aanklikken. Wil je weten welke talen allemaal aanwezig zijn en hoeveel bestanden vertaald zijn in jouw taal? Bekijk dan de officiële pagina: https://www.prestashop.com/nl/vertalingen.

Tijdens het vertalen van je PrestaShop-webwinkel moet je rekening houden met een aantal zaken:

  1. Binnen de huidige vertalingen worden alleen de elementen van de webwinkel vertaald (buttons, standaard tekstjes, foutmeldingen etc).
  2. Bij aangekochte thema’s kan het zo zijn dat specifieke attributen niet vertaald zijn, aangezien deze wellicht statisch in de template verwerkt zijn.
  3. De standaard productteksten en teksten op de pagina’s moet je nog wel gewoon laten vertalen. Wij helpen je hier graag bij!

Kies je voor modules of juist voor ons bureau om jouw Prestashop te vertalen?

Binnen jouw webshop heb je te maken met informatieve pagina’s, categoriepagina’s en productpagina’s. De teksten van deze pagina’s dienen allemaal vertaald te worden. We leggen je graag uit welke mogelijkheden je hebt en wat de beste keuze is voor jouw bedrijf.

Binnen Prestashop kun je eenvoudig add-ons installeren. Deze add-ons noemt men ook wel modules. Vertaalmodules geven jou de mogelijkheid om je teksten eenvoudig te vertalen. De kosten van deze vertaalmodules variëren tussen de € 29 en € 129 euro. Vertaalmodules klinken wellicht de ideale oplossing, maar het heeft een aantal grote nadelen.

Je wilt je graag met jouw bedrijf professioneel profileren. Een vertaalmodule heeft moeite met het begrijpen van jouw teksten:

  • Incorrecte zinsopbouw
  • Verschil in betekenis, gezegden en nuance
  • Cultuurverschillen
  • Kracht van het overbrengen van de boodschap
  • SEO

Wat je vaak ziet is dat er zeer onprofessionele teksten ontstaan op het moment dat je jouw teksten in zijn volledigheid geautomatiseerd gaat vertalen. Bekijk ook eens alle nadelen van een geautomatiseerde vertaling.

Wil je jouw Prestashop vertalen? Kies voor Vertaalbureau Perfect!

Wil je absolute zekerheid dat jouw teksten correct vertaald worden en waarbij er gelet wordt op het juist overbrengen van de boodschap en de zoekmachine vindbaarheid, dan ben je bij Vertaalbureau Perfect aan het juiste adres! Wij helpen je graag met het vertalen van jouw Prestashop.

Onze ervaren native speakers weten exact hoe ze je doelgroep in het buitenland moet benaderen. Wacht dus niet langer en kies voor de specialisten van Vertaalbureau Perfect om je Prestashop te vertalen!

Direct offerte aanvragen!

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.
– Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referntie vertaalbureau universiteit gent
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.