De Vries Taaltrainingen is een taalbureau dat gespecialiseerd is in het maken van taalproducten en taaltrainingen voor het Nederlands en de Moderne Vreemde Talen. De Vries Taaltrainingen maakt materiaal op maat voor het voortgezet onderwijs en het (middelbaar) beroepsonderwijs en verzorgt trainingen op maat voor scholen, bedrijven en instellingen.

Voor de verschillende taaltrainingen en taalproducten die de Vries Taaltrainingen aanbiedt dienen ook oefeningen gemaakt te worden. Deze oefeningen worden in de verscheidene talen aangeboden. De Vries Taaltrainingen heeft Vertaalbureau Perfect in de afgelopen tijd een aantal keren benaderd om daarvoor enkele oefeningen te vertalen. Door het feit dat Vertaalbureau Perfect vertaaldiensten naar meerdere talen aanbiedt, is het voor de Vries Taaltrainingen erg handig gebleken bij één bureau de vertalingen onder te brengen.

Vanwege het gegeven dat het hier gaat om oefeningen waarbij studenten en cursisten een vreemde taal moeten leren, is het van belang dat deze oefeningen zeer goed vertaald zijn. Vertaalbureau Perfect zorgt door de slimme werkwijze die er gehanteerd wordt, dat de kwaliteit gegarandeerd is. Doordat Vertaalbureau Perfect expertise heeft in verschillende soorten teksten zijn ook de oefeningen van de Vries Taaltrainingen geen enkel probleem.

Wilt u meer weten over de opdrachten die Vertaalbureau Perfect uitvoert, of heeft gedaan? Kijk dan bij onze referenties.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 656 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.