De 30e editie van de zomerspelen zullen dit jaar plaats vinden in Londen. Na 1908 en 1948 betekent dit de 3e keer dat Londen de speelstad van de Olympische zomerspelen is. De kandidaten waar Londen mee streed waren Parijs, Madrid, New York en Moskou. Na 4 ronden bleek Londen de keus van het IOC(Internationaal Olympisch Comité).

De kosten voor het organiseren van de spelen liggen rond de 11 miljard euro. Qua stadion, faciliteiten en infrastructuur wordt circa 7 miljard pond geïnvesteerd(8,46 miljard euro). Verder vraagt de organisatie van de spelen zelf ook nog eens 2 miljard(2,42 miljard euro). In euro’s eindigt dit rond de 11 miljard.

Londen is 6 stadions rijker die allen gebouwd werden voor de spelen. De grootste is het Olympic Stadium, waar maar liefst 80.000 bezoekers plaats in kunnen nemen. De kosten hiervoor waren £ 486.000.000- , wat neerkomt op € 587.200.000,-. Hier tegenover staat het grote aantal bezoekers dat de spelen zullen trekken. Er worden alleen in het Olympisch park al elke dag 180.000 bezoekers verwacht.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.
– Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referntie vertaalbureau universiteit gent
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.