WooCommerce is één van de meest gebruikte webshops. WooCommerce is niet alleen zeer makkelijk in gebruik, maar is ook nog eens als gratis plugin te downloaden en volledig te integreren in jouw WordPress website. Ook wanneer je jouw webshop wilt uitbreiden dan heb je hiervoor handige plugins, zoals: pakbon en pdf-factuur integratie, filtering en invulsystemen gebaseerd op postcode.

woocommerce vertalen

Voor het vertalen van je WooCommerce webshop heb je ook eenvoudige plugins waarmee jij eenvoudig jouw vertalingen kunt doorvoeren. Wij helpen je graag met het correct vertalen van de teksten en onderdelen van je WooCommerce webshop zodat jij beter vindbaar wordt in het buitenland met jouw shop!

WooCommerce in meerdere talen

Of je jouw Woocommerce webshop nou in het Frans, Spaans of Italiaans wil vertalen, om WooCommerce in meerdere talen te tonen heb je een aanvullende plugin nodig. Binnen de huidige database zijn er een aantal beschikbaar, waaronder de gratis variant van MultilingualPress. De installatie en configuratie is ingewikkelder dan een standaard plugin en wil je gebruik maken van de volledige functies dan kom je alsnog uit bij de betaalde variant.

Ook WooCommerce Multilingual is een plugin die je de mogelijkheid geeft om standaard attributen van je website te vertalen in de gewenste talen. Deze plugin werkt echter een stuk eenvoudiger en kan per onderdeel gewoon toegevoegd worden door op het vlaggetje van het land te klikken.

Voor het opzetten van een standaard meertalige WordPress website zijn er ook nog andere mogelijkheden. Bekijk ook eens ons artikel: Meertalige WordPress website opzetten.

Met welk type je ook werkt, onze vertalers kunnen met een kleine instructie prima uit de voeten met diverse systemen. Wij hebben bijvoorbeeld ook ervaring met Poedit, waarbij wij language-files (.po en .pot-bestanden) vertalen die geïntegreerd kunnen worden in jouw template.

Wil je graag meer informatie over het vertalen van je webshop? Neem dan contact op met één van onze specialisten of bekijk ook eens onze pagina over het vertalen van je webshop.

Waar moet je op letten tijdens het vertalen van je WooCommerce webshop

  • Volledigheid, wees consequent en vertaal alle onderdelen van je webshop.
  • Ga je teksten niet zelf vertalen, voorkom spelfouten en kies voor een vertaalbureau!
  • Valuta en prijzen, let op dat je ook de valuta correct toont per land.
  • Maak altijd vooraf een back-up.

Waarom kiezen voor Vertaalbureau Perfect om je WooCommerce webshop te vertalen?

Vertaalbureau Perfect is de ideale partner voor het uitwerken van jouw internationale webshop. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij van jouw Woocommerce webshop een succes kunnen maken! Krachtige teksten die SEO-geoptimaliseerd zijn, zodat jij ook in het buitenland goed gevonden wordt!

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden en wil je jouw gehele WooCommerce webshop laten vertalen? Dan helpen onze specialisten je graag verder!

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.
– Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referntie vertaalbureau universiteit gent
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.