Het aantal Duitse bezoekers in Nederland is in 2012 opgelopen naar ongeveer 3 miljoen. We hebben het hier over zowel zakelijke als toeristische bezoeken naar Nederland. Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen meldde dat er voor het eerst in de geschiedenis meer dan 3 miljoen Duitse gasten Nederland hebben bezocht. Nederland heeft nog nooit zo veel Duitse gasten ontvangen in één jaar tijd.

Als we kijken naar het verleden, dan is Duitsland altijd al een van de belangrijkste landen geweest voor wat betreft het toerisme naar Nederland. In 1955 was het aantal Duitse toeristen ongeveer 275.000. Dit aantal is tot op heden alleen maar gestegen. De verwachtingen voor 2013 zijn ondanks de economische crisis vrij positief. Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen verwacht dat deze groei in 2013 blijft doorzetten.

De Duitsers hebben meerdere redenen om naar Nederland op vakantie te gaan. Nederland staat bekend als gastvrij en familievriendelijk. Daarnaast heeft Nederland als voordeel dat het dichtbij en heel goed bereikbaar is. Uit recent onderzoek naar het Nederlandse imago is gebleken dat de Duitsers het Nederlandse landschap heel erg waarderen. Tevens is uit dit onderzoek gebleken dat er verder gekeken wordt dan alleen Amsterdam. Er is naast onze hoofdstad nog veel te zien en te doen. De gastvrijheid en vriendelijkheid drukt zich uit in het gebruik van de Duitse taal in bijvoorbeeld horecagelegenheden. Menukaarten vertaald naar het Duits of vriendelijk in het Duits aangesproken worden is normaal geworden in de Nederlandse horeca. Je zou bijna zeggen dat Duitsers een Duitse vertaling verwachten.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 615 beoordelingen
Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.
– Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referntie vertaalbureau universiteit gent
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2021 - Vertaalbureau Perfect B.V.